کمیسیون تسویب موازین اخلاقی ژورنالیزم، به سطح ملی، تشکیل شد.

کمیسیون 35 نفری که در آن نماینده گان تمامی نهاد های صنفی وتعدادی از خبرنگاران مطرح کشور حضور دارند،تشکیل شد تا مسوده موازین اخلاقی ژورنالیزم را تهیه کند.

در این کمیسیون تعداد  از اعضای شواری عالی اتحادیه ملی ژورنالیستان نیز حضور دارند..

وزارت یا به تعبییر دیگر، وزیر اطلاعات و فرهنگ می خواست که با یک کمیسیون پانزده نفری که در آن اکثریت افرادنزدیک به خوش حضور داشتند، این مسوده را آماده ساخته وبعد در یک مجلس نمایشی به آن مشروعیت بگیردو بر خبر نگاران و رسانه ها تحمیل کند؛ اما تلاش های نهاد های صنفی خبرنگاری و مدافع آزادی بیان، نتیجه داد و حالا ترکیب کمیسیون، گسترده تر شده است.

در نشست روز چهار شنبه، هفدهم عقرب 1391 کمیسیون، هفت تن به عنوان کمیته تسوید موازین اخلاقی موظف شدند. حشمت الله راد فر، مسؤول دارالانشای اتحادیه ملی ژورنالیستان افغان نیز در این کمیته عضویت دارد. قرار است این کمیته ظرف دوماه، مسوده موزاین اخلاقی رابا در نظر داشت طر ح هایی که از سوی تعدادی از نهاد ها به شمول اتحادیه ملی ژورنالیستان افغانستان، ارائه شده

آماده سازد. در گام نخست این مسوده باید از سوی کمیسیون 35 نفری پذیرفته شود. بعدا درنشست های جدا گانه در کابل و زون های دیگر با خبرنگاران و دست اندکاران رسانه ها شریک ساخته شود و بعد در یک نشست ملی خبرنگاران در کابل به تصویب رسیده و مشروعیت یابد.

به نظر می رسد این یک پروسه هشت تاه ده ماهه باشد.

یوناما و دفترفریدریش هیبرت آلمانی هم در زمینه های مالی ، تخنیکی ولوژستیکی این پروسه را حمایت می کنند.