
سخنگوی امنیت ملی میگوید که ماموران این اداره از ضرب و شتم خبرنگاران در روز حملۀ انتحاری
چهارشنبه گذشته، ۲۷ جدی، معذرت خواسته اند.
در جریان پوشش خبری حملۀ انتحاری روز چهار شنبه، حد اقل سه خبرنگار مورد خشونت فزیکی و یک بانوی خبرنگار مورد توهین و تحقیر نیرو های امنیتی قرار گرفتند.
تصاویری که از خشونت ماموران امنیتی علیه خبرنگاران در رسانه ها و شبکۀ اجتماعی فیسبوک پخش شد، توجه بسیاری را به این مساله جلب کرد.
این تصاویر ماموران امنیت ملی را نشان میدهد که دو خبرنگار را با مشت و لگد می کوبند و به آنها فحش میدهند.
شفیقالله طاهری، سخنگوی امنیت ملی گفته است که از خبرنگاران مورد نظر، معذرت خواسته شده است.
آقای طاهری گفته است: "وقتی ما با سربازان صحبت کردیم، گفتند که ما این برخورد را قصدی نکردیم و پشیمان هستیم."
او افزوده است: "این برخورد سهواً شده و نتیجۀ همان شرایط حاد و حالت اضطراری بوده است. "
همزمان شماری از نهاد های صنفی خبرنگاران و نهاد های مدافع آزادی بیان ورسانه ها که به تازه گی زیر چتری به نام"فدراسیون ژورنالیستان افغانستان" گرد آمده اند، اعلام کرده اند که به زودی نشستی را با مسؤولان نهاد های امنیتی کشور تشکیل خواهند داد تا چگونه گی خشونت با خبرنگاران در جریان حملۀ انتحاری چهار شنبۀ گذشته، بررسی شده و راه هایی برای جلو گیری از تکرار این گونه برخورد ها جستجو شود.
محمد فهیم دشتی رییس اجرایی اتحادیۀ ملی ژورنالیستان افغانستان و عضو شورای رهبری فدراسیون ژورنالیستان افغانستان می گوید:" با مسؤولان نهاد های امنیتی، تماس گرفته شده و تا پایان این هفته نشستی به اشتراک نماینده گان فدراسیون ژورنالیستان افغانستان و نهاد های امنیتی در این مورد برگزار خواهد شد."
به گفتۀ دشتی قرار است در این نشست، نماینده گان فدراسیون ژورنالیستان افغستان طرح های مشخصی را با نماینده گان نهاد های امنیتی شریک بسازند که در صورت تفاهم دو طرف، می تواند از تکرار این گونه وقایع جلو گیری کند.